Plaatje van een (betaal)water

In de Dordogne ligt een werkelijk prachtig water van 3.5 hectare verscholen op een terrein van 14 Hectare.

Dit water staat onder Nederlands beheer, het karpermeer loopt tot een diepte van ruim 3 meter en zit vol met karper en mooie meerval. Ook zwemt er snoek,  snoekbaars en allerlei soorten witvis. Er loopt een heel klein riviertje die constant het water voedt. Hierdoor komt er veel natuurlijk voedsel voor en is er geen groei van algen.

Het bestand is groot en breed met heel veel mooie onbeschadigde 20-30+ ponders en de zwaarste karper is 40 pond. Nee, u zult op dit meer geen karpers van 60 pond vinden, en ook niet uitsluitend 20 plussers. Wellicht een beetje raar, maar wij zijn er altijd van overtuigd geweest om de natuur zijn gang te laten gaan en ons niet te richten op het ‘bewust vetmesten’ van prachtige vissen. Het bestand bestaat uit een groot aantal karpers van echt alle soorten en maten. Leder, Spiegel, Rijen en Schub.

U kunt hier verblijven van 2 t/m 6 personen en betaald een prijs per persoon. Als u op dit mooie water boekt krijgt u er altijd het chalet bij. Dit chalet heeft uitzicht over het water en een overdekt terras. Hou er wel rekening mee dat er macimaal 4 personen in het chalet kunnen slapen. Dus komt u met 5 of 6 personen dan dient u wel voor de vijfde en zesde persoon een bivvy mee te nemen.

Voor meer informatier verwijzen we u naar Fransekarpers via deze link komt u bij dit water.

 

Geef een reactie