Tactic Carp

Wij Nederlanders staan te boeken als een ondernemend volk met daarbij een sterk stukje handelsgeest. Probeer maar eens ergens op vakantie te gaan in deze wereld zonder een landgenoot tegen te komen.

Op karpervisgebied zie je ook onze handelsgeest terug komen, denk maar eens aan de merken PB products of Piet Vogel met zijn producten, zonder overigens het merk Spro te vergeten.

Natuurlijk zijn er net zoals in elk land ook nog heel veel aasmerken met Nederlandse herkomst, maar er zijn er maar een paar die internationaal mee tellen, dat is eigenlijk alleen aan Engelse (aas)merken toe te schrijven. De aasmarkt is meer een lokale (per land) markt.

Maar goed, genoeg inleiding, naast de genoemde merken wil ik vandaag even de aandacht vestigen op tactic carp een merk met zijn oorsprong in Nederland al zal je dit niet direct uit de naam halen.

De uitgangspunten volgens de website van tactic carp zijn, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.  Stapje voor stapje hopen ze met steeds nieuwe producten de markt te kunnen beleveren met een breder assortiment. De kleding is volgens tactic carp uniek, het ziet er in ieder geval uniek en onderscheidend uit. Naast kleding is er inmiddels ook een range aan end tackle beschikbaar. Momenteel wordt er gewerkt aan een aaslijn.

De website (en kleding) is absoluut de moeite van het bekijken waard en het is een merk om de komende jaren goed in de gaten te houden. Rest mij nog om hier de website te vermelden.

 

 

 

Geef een reactie