New Direction Tackle Nederland

New Direction Tackle (kortweg ND tackle) is een partner van deze site, vandaag zullen wij team Nederland een gezicht geven. Maar eerst zullen we iets vertellen over het merk.

We hebben het hier over een Engels merk wat zich momenteel bezig houdt met de verkoop van beetmelder sets die ondersteund worden door een app. Daarnaast zijn er aanvullende producten in deze range zoals een bewegingsmelder die beweging registreert tot 5 meter in een hoek van 100 graden. Deze bewegingsmelder moet er voor zorgen dat je veilig je hobby kan uitvoeren aan de waterkant. Een voerboot is momenteel in ontwikkeling. Daarnaast zijn er roestvrij stalen buzzerbars te koop. De verkoop loopt via Amazon en via Ebay, hierdoor kan de prijs laag gehouden worden er zit geen dealer netwerk tussen en de prijzen kunnen relatief laag gehouden worden.

Sinds begin februari heeft ND tackle een Nederlands team, in een paar delen stellen we het team aan u voor, vandaag Klaas.

k ben Klaas, 39 jaar uit het Noorden van het land. Ik heb leren vissen van mijn Opa en mijn broer en ging vroeger altijd met hun op pad om dikke snoeken te vangen maar ook werd er regelmatig gevist op witvis.

Ik ben toen ik 18 jaar oud werd bij defensie gegaan als beroeps militair en ben twee keer uitgezonden geweest ND Tacklenaar het voormalige Joegoslavië.

ik zat gestationeerd in Duitsland en heb daar mijn vrouw leren kennen die ook het vissen leuk begint te vinden  en heb samen een dochter die inmiddels al weer 11 jaar is.
Naar 10 jaar ben ik gestopt als militair en ben in de transport terecht gekomen als chauffeur en doe dat nu nog steeds met veel plezier.
Doordat ik natuurlijk veel onderweg was omdat ik in eerste instantie internationaal werkzaam was is het vissen op een laag pitje komen te staan.
Sinds 3 jaar heb ik nu werk waarbij ik s ‘avonds en in het weekend gewoon thuis ben en heb zodoende het vissen weer opgepakt.
Ik wou wat meer aan de waterkant zijn omdat ik het heerlijk vind om in de natuur te zijn en heb zodoende gekozen om op karper te gaan vissen.Heb gear gekocht en ben gestart !! Ik vis nu zo vaak als ik kan op verschillende wateren en beleef hier veel plezier aan al is het in mijn ogen pure psychologie om de karper te verleiden om net jouw haak aas er uit te pikken.
Ook vis ik in de winter maanden nog steeds op snoek al is dat een stuk minder geworden. Ik ben sinds kort team member en moderator van ND Tackle Nederland op Facebook en hoop hun producten in Nederland
onder de aandacht te krijgen want ik zelf ben overtuigd van dit product !!

Naast mijn werk en het werk wat ik voor Nd Tackle doe ben ik ook testvisser voor het merk carpmaiden dit merk houdt zich bezig met het bedienen van de visser van goed en betaalbaar kwaliteitaas.

Dit was in het kort een introductie van mezelf.

Tot ziens aan de waterkant 🙂

Onze website: http://newdirectiontackle.co.uk

De Nederlandse Facebookpagina: kijk hier eens

Geef een reactie