karpersite

Iedereen die op karper vist kent de grote karpersites zoals karperwereld en carpfeeling wel, maar er is op het web zoveel meer te vinden. Vandaag deel ik een paar bevriende sites met u die het toevoegen meer dan waard zijn.

Allereerst karpervissenuniversiteit.nl een site waar veel leuke info over het vissen op karper is te vinden. Niet alleen voor de gevorderde visser maar ook de beginner kan hier zijn hart ophalen. een aantal artikelen op deze site zijn van mijn hand. Zo staat hier een zesdelige serie op voor de beginnende karpervisser onder de titel “Beginnen met vissen, welke spullen heb je nodig”.

Naast deze site wil ik ook aandacht vragen voor de site van eric, een site met heel veel updates en info. door gebruik te maken van een aantal technieken is deze site in staat om naast eigen artikelen en nieuws ook updates van andere websites te plaatsen. En als je naast je vistalent schrijftalent hebt dan kan je je inschrijven op deze site om team member te worden. De link is hier te vinden.

Als laatste wil ik jullie aanraden om de net opgestarte website van de fanatieke visser Klaas te gaan volgen. De website is net gestart en moet nog gevuld gaan worden met info maar ik heb Klaas leren kennen als een vent die weet hoe hij zaken moet aanpakken. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe hij het gaat aanvliegen. De website is hier te vinden

We rekenen er wel op dat u ondanks deze site ook zo af en toe nog bij ons langs komt.

 

Geef een reactie