Over ons

Over ons

Karper-krant is een onderdeel van Fransekarpers.nl.
Wij houden ons bezig met visvakanties in Frankrijk met of zonder accommodatie.
We schrijven de website karper-krant vol.
Maar wij doen veel meer en dit artikel is bedoeld om onze samenwerkingen weer te geven en de mogelijkheden die wij bieden.

Wij hebben een aantal samenwerkingsverbanden maar staan altijd open voor meer samenwerking.

Naast deze activiteiten hebben we in ons team een uiterst profesionele website ontwikkelaar met goede grafische kennis en kennis van Seo.

Namens Fransekerpers mogen we ruim 25 wateren en/of accommodaties vertegenwoordigen.

We verzorgen de boekingen proffesioneel, snel en vakkundig.

 

René verzorgt onze boekingen voor onze accommodaties aan de rivier de Lot snel en vakkundig.

We zijn tevreden over de samenwerking en het aantal boekingen die hij voor ons weet te verzorgen. We krijgen via fransekarpers meer boekingen dan van andere platforms.

Frank

Eigenaar La Croze

Ik boek al mijn visvakanties via Fransekarpers.

De snelheid, de betrokkenheid (hij belt ook meestal een keer tijdens de vakantie of alles naar wens is) stellen we erg op prijs.

Daarnaast zijn de wateren die hij heeft enorm mooi en ook aan te bevelen met het hele gezin.

Klaas

Vaste klant Fransekarpers.

Wij van JWE baits hebben  een samenwerking met Fransekarpers.

Klanten die een visvakantie bij hem boeken, kunnen aas kopen van JWE Baits met een aantrekkelijke korting.

Onze omzet is hierdoor gestegen en de naamsbekendheid gegroeid

JWE Baits

Aas leverancier

Cijfers over ons

0
Volger Facebook Fransekarpers
0
Volger Facebook karper-krant
0
Totaal bezoekers karper-krant
0
Totaal bezoekers Fransekarpers

Wij zijn ook actief op Twitter en Instagram

Er lopen momenteel twee projecten waarmee we nog beter instaat zijn om uw merk of artikelen te kunnen promoten.

Wij staan open voor

Samenwerkingen met uw merk.
Wij kunnen u helpen met het testen van materialen en aas en hier reviews over schrijven en aanleveren op publiceren op één of meerdere van onze websites.

We hebben een groot bestand van klanten die belangstelling hebben om uw materiaal en aas te testen onder ook de zwaarste omstandigheden. Wilt u liever dat we zelf de testen en reviews uitvoeren dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo hebben we zelf de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan het tot stand komen van de rigs van de rigs van karperrigs.nl door onafhankelijk en kritisch met de verschillende materialen te testen en hier feedback op te geven.

Ook ND tackle heeft gebruik gemaakt van onze diensten, zo hebben we geholpen om de weg naar de KvK te vinden voor buitenlandse ondernemers om zich op de Nederlandse markt te mogen begeven. Daarnaast hebben we gedurende drie weken een test uitgevoerd in Frankrijk met de beetmelders van dit merk, de bevindingen zijn uiteindelijk in een artikel op deze website verwerkt.

Tevens hebben we een Engelse aasfirma geholpen om een Benelux team op te richten.

Afgelopen najaar hebben we haken getest van het merk P&R carp onder zware omstandigheden op de rivier de Lot. Dit heeft gersulteerd in een samenwerking met deze firma via Fransekarpers.

Voor bovenstaande firma hebben we ook de geshiktheid van het aas getest op de rivier de lot onder zware omstandigheden.
Mocht u een (kleine) firma hebben en u bent op zoek naar een manier om u te profileren in de markt middels testen, samenwerken, reviews dan nodigen we u uit om contact op te nemen met ons via info@fransekarpers.nl

Lopende projecten

Momenteel werken we achter de schermen aan een website waar we online hengelsportspullen (nieuw) willen gaan aanbieden. We kunnen dit doen als resellers en/of verkooppunt van uw merk. Dus bent u in het bezit van een klein aan de hengelsport gerelateerd merk en zoekt u naar manieren waarop u uw afzetdoelstellingen  vorm kunt geven, neem dan gerust eens vrijblijvend contact op via info@fransekarpers.nl

Er wordt gewerkt aan een website op het gebied van vakanties (niet alleen) visvakanties maar ook breder in een specifiek gebied in Frankrijk.

We zijn altijd op zoek om de activiteiten van Fransekarpers uit te vergroten, zowel om de (online) zichtbaarheid te vergroten als het aanbod aan wateren met of zonder accommodatie waarbij we speciale belangstelling hebben voor accommodaties rechtstreeks aan de rivier de lot.

We zijn altijd o zoek naar mensen die talent hebben om woorden op papier te zetten om zo deze website groter te laten groeien middels kwalitietsartikelen over hengelsport gerelateerde zaken. Dit kan een sessieverlsag zijn, een protest tegen beroepsvissers maar ook over materialen.

Lopende samenwerkingen

P & R Carp

We werken intensief samen met P&R carp met als doel dat we er beide van zullen groeien. De samenwerking staat momenteel nog in de kinderschoenen maar daar zal binnenkort verandering in komen.

JWE baits

JWE baits laat graag blijken dat het zacht aas met karakter verkoopt. Wat ons betreft gewoon de top van wat er in Nederland te koop is op aasgebied. Bij een boeking via Fransekarpers kunt u een leuke korting verkrijgen.

ND-Shop

ND-shop.nl verkoopt artikelen van het merk ND. Het merk kenmerkt zich door slimme moderne toepassingen zoals wifi, bleutooth en onderling kunnen koppelen van vershillende artikelen die verkocht worden. Zo is het mogelijk de lamp te koppelen aan het afgaan van de beetmelders.

Geef een reactie