Vismeren te koop Frankrijk

In Frankrijk staan vele vismeren te koop, door onze goede contacten in Frankrijk door o.a. onze bemiddeling in visvakanties via www.fransekarpers.nl worden we vaak getipt over wat er te koop staat door de makelaar Dave waar we mee samenwerken.

Vandaag wil ik één water uitlichten, op 700 km vanuit Utrecht daar waar Normandië overgaat in Bretagne ligt er een klein paradijs voor een prijs waar je in Nederland in de grote stad tegenwoordig een flat voor kan kopen. Dus wil je je leven een andere wending geven lees dan even verder.

 Totaal 3.8 Ha land waarvan 2.8 Ha water. Dit complex heeft een woning, een recent gerenoveerde watermolen uit de 17e eeuw. Met 90 vierkante meter woongenot. Naat deze woning is er nog een gebouw, een onbeschreven blad, wat gerenoveerd kan worden. Dit biedt natuurlijk mogelijkheden om het water te verhuren met een accommodatie als het gerenoveerd is. Maar het is ook mogelijk om hier een apart vakantieverblijf van te maken. Het water heeft een goed bestand aan karpers tot 22.5 kg en vier stekken met achter elke stek een schuurtje en nog plek voor een bivy op iedere stek. De huidige eigenaar verhuurd het water altijd exclusief (maximaal 4 vissers). In de juiste handen valt hier iets moois van te maken. Denk aan het opknappen van de gite, speeltoestellen, zwemgelegenheid of een mooie bed & breakfast. De eigen woning is spectaculair en kan gelijk betrokken worden al moeten sommige kamers nog wel geverfd worden.

Dit alles wordt aangeboden voor € 572.400,- De foto’s onderstaand zijn van dit complex.

Wil je weten hoe verder, lees dan op Vismeer in Frankrijk kopen – Fransekarpers.nl hoe verder!

Natuurlijk staat er meer te koop, maar hou er rekening mee dat er zelden of nooit wateren te koop staan van 20 Ha of groter en als ze al te koop komen is het een investering die de meeste van ons niet kunnen doen! Hou maar rekening met een peijs van € 80.000,- Euro per Ha water, en dan komt het land er ook nog bij wat er altijd bij zit.

 

Geef een reactie