Update Lot-Baits

Vandaag aandacht voor de website lot-baits.

De naam doet vermoeden dat er aas op deze pagina verkocht wordt. Dit klopt natuurlijk, op lot-baits wordt het huismerk lot-baits verkocht. Dit aas wordt op maat gemaakt voor lot-baits. Met op maat gemaakt bedoelen we dat we onze krachten hebben gebundeld met een (kleine) betrokken aasfirma die op de aanwijzigingen van lot-baits de basic range heeft ontwikkeld en en produceert.

Naast de basic range heeft lot-baits een premium boilie (de di-liver) een bol boordevol triggers die al jaren zijn diensten bewezen heeft. De boilie die in twee maten te verkrijgen is zijn er een aantal aanvullende produkten zoals pop-ups.

Wij richten ons met de basic range op groot water zoals de randmeren, stuwmeren, kanalen en rivieren. De premium is een boilie waar we zelf al 8 jaar mee vissen. De ontwikkeling van deze boilie heeft ruim 2 jaar geduurd, het is ook niet makkelijk als je twee meningen hebt. Na het ontwikkelen is het testen begonnen en de resultaten waren spectaculair, instant goed en met een voercapmpagne heel erg goed. En het mooie, de vis blijft er op terug komen. Inmiddels is het draaien uitbesteed aan een kleine en betrokken aasfirma (dus geen aas van een grote producent waar wel 500 verschillende merken vandaan komen).

Één boiliemerk is geen merk dus heeft lot-baits ook nog Northern Baits en Jwe Baits in zijn assortiment.

Wij zijn lot-baits begonnen omdat we als verkoper van visvakanties vaak gemerkt hebben dat aas de sluitpost op de begroting is voor een visvakantie. Dit willen we doorbreken middels een drietal “betaalwater” pakketten. Zo hebben we een pakket van Northen baits met aas in vier verschillende diameters aangevuls met bijbehorende pop-ups en baitsoak voor een enorm scherpe prijs. En het mooie is, u hoeft er natuurlijk niet mee op een betaalwater te vissen.

Vist u op een dressuur water of gaat u naar een betaalwater, wij hebben hier enorm veel ervaring mee en hebben naast ons aas een klein aantal top produkten.

 

Heeft u wel eens overwogen om met handgeslepen haken te vissen? Één van onze klanten gaf ons laatst feedback “die mugga’s die prikken werkelijk als een malle”.

We hebben dus handgeslepen haken, die worden geleverd met een haakpunt bescherming zodat deze haken in optimale conditie de waterkant bereiken. Omvervolgens zo goed mogelijk voor de dag te komen hebben we voor het uitwerpen en uitvaren foam om de haakpunt te beschermen tegen stenen. Het lijkt een lullig produkt, maar geloof ons maar als we zeggen dat dit werkt.

Gebruikt u of moet u rigtube gebruiken, kijk dan ook even op de site, deze rigtube is verwaard met een loodkern zodat het de contouren van de bodem perfekt kan volgen. Wist u trouwens dat niet verzwaard tube vaak tussen horizontaal en vertikaal instaat doordat er lucht kan bij komen en de tube eigenlijk wil gaan drijven. Bij onze rigtube wordt dit voorkomen door de loodkern.

Wil u echt scoren, kijk even bij ons steenlood (niet om te werpen) maar om uit te varen  met de voerboot of roeiboot.

Op basis van onze ervaringen als verhuurder van accommodaties en stekken op betaalwateren weten we dat u met deze produkten echt alles maar dan ook alles doet om dressuur te doorbreken (vershillende soorten diameters, 2 soorten aas door elkaar) hand geslepen haken, met loodverzwaarde rigtube en steenlood. Als u dan ook nog toplood gebruikt zodat het lijkt dat er minder lijnen in het water liggen dan heeft u in onze ogen al het mogelijke gedaan.

Kortom, mogelijk is het tijd om kennis te maken met lot-baits. Dat kan hier

Geef een reactie