Toetreden tot SSP-baits Nederland/België

Namens SSP-Baits ben ik op zoek naar een aantal (karper)vissers die belangstelling hebben om toe te treden tot het nieuw op te richten team Nederland/België.

SSP is op zoek naar 2 Nederlandse (karper)vissers en 3 Belgische karpervissers die het

De performance range
De performance range

eerst en vooral leuk vinden om toe te treden tot het team om zo dit merk in Nederland en België op de kaart te zetten.

Volgens Mark Hoye directeur van SSP Baits zijn we op zoek naar vissers die een langdurige relatie met het nu nog kleine merk op willen bouwen. De bedoeling is dat als het merk groeit dat het hele team daar van kan en zal mee profiteren.

Natuurlijk zijn er een aantal eisen/wensen waar de vissers uit het toekomstige team aan moeten voldoen, hieronder een opsomming:

Nette (karper)visser van onbesproken gedrag
Handig met sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram.
Goede foto’s kunnen maken zowel man/vrouw vis foto als foto’s waar de producten goed op uit komen. Foto’s van de opkomende zon en het beviste water zijn ook altijd welkom.
Indien de visser ook niet bang is om zo nu en dan iets in het Engels te schrijven voor de website van SSP is dit een pré.
Het spreekt voor zich dat de materialen gebruikt kunnen worden op de Engelse website van SSP baits.
Vissers die bij voorkeur verschillende watertypes bevissen
Gedrevenheid.

Het merk is inmiddels in Engeland al uitvoerig aan bod gekomen in de bladen, en is naast via de website inmiddels te koop in acht winkels, verdere uitbreiding is in het verschiet.

De andere tak van SSP
De andere tak van SSP

Er is tot nu toe één range van aan elkaar complementaire producten zoals boilie (freezer/shelflife), pellets in 3 maten, pop ups, groundbait, dumbells en zo meer. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die tevens verwerkt worden in energie repen die door vele professionele sporters in de golfwereld worden gebruikt. In deze branche is SSP marktleider in de wereld en ze hebben besloten om kennis en producten in te zetten voor de andere passie die ze delen.

Indien U of jij hiervoor belangstelling heeft laat dan een bericht achter onder dit artikel. (De berichten worden niet gepubliceerd maar ik kan ze wel lezen!).

usehookbaits
Een aantal van de producten

2 thoughts on “Toetreden tot SSP-baits Nederland/België

  1. hallo ik ben Dirk Wassenaar. jonge karpervisser uit noord-brabant. ik ben zelf al bezig met fotografie en film en ik ben enthausiast over dit bericht. ik hoop dat er nog plek is en hoor graag iets terug. grts

  2. Hallo Dirk,

    Dit is een artikel van eind 2015 of begin 2016 deze firma was niet zo goed in de afspraken nakomen en heb ik dus besloten om te stoppen met deze firma.

Geef een reactie