The Bivvy Bank… en opladen maar

Wij karpervissers worden steeds veeleisender en gaan constant met onze tijd mee. Menig visser neemt zijn tablet mee naar de waterkant, zijn voerboot en vanzelfsprekend zijn telefoon, maar denk ook eens aan je fotocamera.

Door het gebruik gaan die dingen leeg, om deze weer op te laden bestaat de bivvy bank, een product uit Engeland en vooralsnog alleen in Engeland te koop via de website van de bivvy bank. Maar eerst zullen we proberen het apparaat te beschrijven.

Elk apparaat op 12 volt kan worden opgeladen, de artikelen die hierboven zijn genoemd maar ook bijvoorbeeld alle auto apparatuur die op 12 volt werkt. Thuis moet je de bivvy bank opladen, dit moet in ieder geval eens in de drie maanden gebeuren, of je hem nu gebruikt of niet.

bivvy bank

Ga je voor een weekend of week vissen dan kan je de bivvy bank opgeladen houden door middel van het bijgeleverde zonnepaneel. Het zonnepaneel is 12 volt en 10 watt en wordt geleverd met een kabel waarmee je zonnepaneel en bivvy bank aan elkaar kan koppelen. Er zitten aan het zonnepaneel vijf haken zodat je als je hem ophangt altijd de optimale  hoek tot de zon kan krijgen.

Een volle bivvy bank gaat gemakkelijk een week mee, en heeft o.a. twee usb poorten.

Wil je meer info over de Bivvy bank kijk dan eens op de website

 

Geef een reactie