Summit tackle

Vandaag een kort stukje over het Engelse Summit tackle, een bedrijf wat inmiddels meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van Rod pods en banksticks.

Op deze pagina plaats ik met enige regelmaat van spullen waar ik mee vis of waar ik mee zou kunnen vissen, de spullen van Summit tackle passen in de laatste categorie.

Uitgangspunt van de rod pods van Summit tackle is een rod pod van Solar geweest, op basis van een rod pod van dit merk zijn een tweetal rod pods vervaardigd die luisteren naar de naam stainless colosseum pod en de andere heeft in de naam de toevoeging “cobalt”.

summit tackle

Zo zijn er twee modellen te koop, de pods zijn extreem stevig en stabiel en heel makkelijk in elkaar te zetten. de pod kan gekocht worden met of zonder buzzerbars omdat buzzerbars van andere merken ook gebruikt kunnen worden.

In Nederland is Hareco hengelsport de enige hengelsportzaak waar je de rod pods kan kopen, de vanaf prijs is 287 Euro zonder buzzerbars, maar omdat je toch buzzerbars nodig hebt xal ik deze ook van dit merk willen adviseren. De prijs is dan vanaf 375 Euro. Ook is het mogelijk om voor een klein bedrag extra lage poten te kopen waardoor de pod heel laag bij de grond staat.

Vis je niet met een rod pod maar met bank sticks dan zijn de banksticks van dit merk ook zeker het bekijken waard.

 

 

Geef een reactie