Samen sterk voor uw merk

Samen met JWE Baits

Wij van karper-krant hebben samenwerken hoog in het vaandel staan. Zo hebben we een mooi samenwerkingsverband met JWE-baits

We hebben bewust naar een aasleverancier gezocht die bij ons in de buurt gehuisvest zit. Dat werd dus JWE Baits. Eerst zijn we op bezoek geweest en hebben we aas geslecteerd voor een eigen sessie.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooie samenwerking waar klanten van Fransekarpers bij het boeken van een visvakantie tot 20% korting kunnen bemachtigen op aas.

Natuurlijk heeft dit aas zich voor onze sessie eerst moeten bewijzen en moesten we 100% achter het product staan.

 

En wat doen wij?

Als we een samenwerking starten dan is het niet éénzijdig, we zullen er alles aan doen om de samenwerking te stimuleren.

In het geval van JWE Baits komt dat tot uiting in dit artikel, maar ook op de sociale media kanalen van Fransekarpers en karper-krant.

Daarnaast zal JWE Baits een prominte plek krijgen op onze stand op de hengeslport en botenbeurs 2019 te Utrecht.

De prodcuten komen duidelijk in beeld (audio-visueel) en er zullen producten staan om te zien, te ruiken en proeven (voor wie wil).

Tevens is er aas te winnen op de stand van fransekarpers (stand 156).

 

In het voorjaar als de meeste mensen op visvakantie gaan hebben we in 2019 veel meer bestellingen moeten rollen dan in 2018 o.a. door onze samenwerking met Fransekarpers
Jan Willem
JWE Baits

Nieuwe samenwerking in de maak

We hebben best wel een dure hobby alhoewel elke hobby geld kost kan onze hobby makkelijk en snel in de papieren lopen. Met die gedachte in het achterrhoofd zijn we zoek gegaan naar een partner die ons kan helpen aan end-tackle tegen redelijk goedkope prijzen (in vergelijking met A-merken zelfs hele goedkope prijzen zullen we maar zeggen).

Met welk doel? Het doel in dit geval is om de klanten van Fransekarpers een mooi endtackle pakket te kunnen bieden tegen een hele mooie prijs. Waar je in de hengelsportzaak vaak met een klein tasje naar buiten loopt met wat lood, haken en onderlijnmaterialen en mogelijk nog een ringetje en een ditje en datje ben je al gauw meer dan honderd Euro kwijt.

Bij P&R carp (want daar hebben we het over) krijg je waar voor je euro’s. We zijn begin September na een aantal contactmomenten per mail op de koffie gegaan in Zevenbergen. Het is eerste waar we naar kijken is of er een klik is, en eigenlijk is die er al gauw met een collega visser. Daarnaast zijn we generatiegenoten en hebben een stukje gemeenschappelijke achtergrond in ons privéleven.

We hebben daar een aantal producten geselecteerd en die meegenomen eind September naar de rivier de Lot om eens uitvoerig te kunnen testen.

De producten hebben de test glansrijk doorstaan en momenteel leggen we de laatste hand aan een mooi end-tackle pakket die (toekomstige) klanten van Fransekarpers kunnen aanschaffen om zo een visvakantie betaalbaar te houden en binnen het bereik te krijgen van nog meer potentiële klanten.

We zullen op een later moment met meer info op zowel onze sociale media kanalen, deze webstie en de website van fransekarpers
komen.

 

De Heavy Carp Hook is misschien wel de bekendste karperhaak op de markt in Europa.

  • Teflon coating
  • Sterk, vast is vast, scherp en eigenlijk niet uit te buigen
  • Gewoon een super haak die ook in de kleinere maten van ongekende sterkte is
  • Een fantastische werking en hoge sterkte hebben van deze haak een favoriet gemaakt van vele karpervissers.
  • Veel mooie vissen zijn gevangen met deze haak zelfs met maat 10 op de wat moelijkere wateren.
  • Deze haak mag echt niet ontbreken in de tackle box van de karpervisser

Verpakking : hardcase

Benieuwd wat voor uw merk kunnen betekenen?
Neem eens vrijblijvend contact met ons op....
René
karper-krant

Testen

Wij testen eerst de materialen uitgebreid in de praktijk voordat we in zee gaan met mogelijke partners

Schrijven

Wij zijn onafhankelijk en zullen zelf een oordeel vormen over het te testen materiaal. We schrijven hier over (in overleg) en kijken of en hoe we mogelijk zullen kunnen samenwerken.

Brand Marketing

Samen kijken we hoe en of er extra verkooppunten voor uw merk nodig zijn en hoe we uw merk of artikel kunnen wegzetten. We hebben een breed netwerk waar we uw merk of artikel(en) kunnen wegzetten.

Geef een reactie