Riviervissen in Frankrijk

Deze website gaat over karpervissen, veel van onze sessies vinden plaats in Frankrijk. minimaal drie keer per jaar verblijven we zelf minimaal een week in Frankrijk en maken we gebruik van de wateren van Fransekarpers.nl

De Lot

Met name de lot is bij ons favoriet, je houdt van de rivier of je haat hem, per sessie kan het verschillen. De laatste sessie was een sessie van alleen maar verspelen van grote vis, maar je zit wel aan de Lot! Fransekarpers is één van de aanbieders van visvakanties, maar geen één van de andere aanbieders heeft zo een uitgebreide keuze aan de rivier als Fransekarpers. Nieuw voor 2020 is bijvoorbeeld La Croze

La Croze vissen aan de lot

 

Over La Croze

La Croze is een domein rechtstreeks aan de rivier met voor de deur een barrage. Er zijn drie accommodaties die verhuurd worden met allen uitzicht over de rivier met terras of balkon. Op dit complex wat luxe uitstraalt is natuurlijk een heerlijk zwembad aanwezig. Ook is er hier een tennisbaan op het terrein. Op een kleine 50 meter lopen ligt er een achter de barrage een strandje waarvandaan het ook heerlijk vissen is. (Let op, op warme dagen ligt de karper hier enorm graag, dit zijn namelijk enorm zuurstofrijke plekken.

Temple sur Lot

Naast La Croze heeft Fransekarpers ook nog een andere nieuwe locatie aan de rivier de Lot in temple sur lot. Een kleine knusse accommodatie met een grote tuin en terras rechtstreeks aan de rivier. Vanuit het zwembad heeft u uitzicht over de rivier en kunt u de hengels in de gaten houden. De accommodatie is geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. Kortom vissen aan de rivier de lot is hier wel heel gemakkelijk.

“Oud” en vertrouwd

Het eerste jaar voor La Victoire was een doorslaand succes, vele  die dit jaar geweest zijn hebben alweer geboekt voor 2020 en bij menig is één week dit jaar twee weken geworden. We kunnen alleen maar zeggen, wilt u naar La Victoire boek dan tijdig want het gaat snel.

En dan hebben we ook nog Albas

Een accommodatie voor 6 personen, geweldige tuin, zwembad en vele zitjes aan en om de rivier. Het dorp Albas ligt op een kwartier lopen en u gaat terug in de tijd als u door de steegjes loopt.

Ook hier is het vissen een feetje!

 

Kortom voor vissen aan de rivier de Lot is het verstandig om toch eens de pagina van Fransekarpers te bekijken met speciale aandacht voor de accommodaties aan de rivier.

Vissen aan de lot vraag echter wel iets van uw materiaal, zo is het verstandig om gebruik te maken van gevlochten lijn met een goede voorslag.

Indien u uw visvakantie naar de rivier via Fransekarpers boekt dan kunt u gebruik maken van het aasaanbod ter plekken. U besteld uw aas en de eigenaren van de accoommodaties (La Croze – La Victoire – Albas) zorgen dat het voor u klaar ligt. De prijzen van het aas zijn concurrerend te noemen.

Natuurlijk kunt u zich uitgebreid laten informeren door contact op te nemen met Fransekarpers.nl of een bezoek te brengen aan de hengelsport en botenbeurs in Utrecht op 29, 30 november en 1 December 2019 (stand 156).

Indien u tijdens de beurs een boeking doet op één van de wateren van Fransekarpers (hoeft niet op de lot te zijn, mag elk willekeurig water zijn) maakt u kans op één van de twee gratis weken die we verloten aan de lot.

 

 

 

Geef een reactie