Op visvakantie in Frankrijk

Karpervisvakanties zijn enorm populair, vooral als het een visvakantie met huisje is in Frankrijk. Er is best wel veel keus als je online goed zoekt. Waar je dan uiteiendelijk terrecht komt is vaak niet helemaal duidelijk. En of de accommodatie en het viswater helemaal voldoet aan wat je er van te voren van verwacht hebt is altijd maar afwachten.

Reisagenten

De laatste jaren zie je steeds meer reisagent op de markt komen die bemiddelen voor uw visvakantie, daar zitten best hele goede tussen maar vaak hebben ze niet veel keus in een karperwater met accommodatie, dus is het vaak een veel websites bezoeken en bekijken naar de voorwaarden, keuzestress en beschikbaarheid. Voor sommige tijdrovend en een lastige klus.

Fransekarpers

Is één van de aanbieders van visvakanties naar Frankrijk via zijn website. Alle aangeboden wateren zijn in Frankrijk en met ruim 55 bestemmingen is Fransekarpers goed vertegenwoordigd in de wereld van viswateren. Fransekarpers neemt uitgebreid de tijd om de wensen van de klant te vertalen naar een passend water of acccommodatie. We willen dat onze klanten keer op keer terugkomen. In de negen jaar dat we nu als tussenpersoon mogen optreden hebben we een grote schare aan steeds maar terugkerende klanten weten op te bouwen.

Visvakantie met huisje

Fransekarpers is vooral gespecialiseerd in visvakantie met een huisje of visvakantie met accommodatie. Anno 2021 hebben we 34 meren met een accommodatie. Van eenvoudig tot voorzien van enorme luxe voor een visvakantie met het hele gezin. Van klein en intiem tot verblijven waar ook opa en oma mee kunnen of u met 2 gezinnen kunt verblijven. Wilt u een verblijf met een jacuzzi om in de avonduren romantisch met een Frans wijntje samen met uw partner te genieten  van het uitzicht over uw “eigen” vismeer, bij Fransekarpers kan dat. Zoekt u iets waar ook een zwembad bij is, wij kunnen u helpen.

Visvakantie met visvrienden

Natuurlijk kunt u een luxe accommodatie huren met vrienden met alles er op en aan, maar als er een groep(je) visvrienden op stap gaan dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een basic accommodatie waat u kunt slapen, koken. douchen en naar het toilet gaan, het is maar net waar u behoefte ligt. Wil u geen accommodatie dan kunnen we u ook op weg helpen bij één van de negen meren zonder accommodatie. U vist dan vanuit uw eigen bivvy of indien nodig huurt u er één ter plekke. Maar alle wateren die we vertegenwoordigen hebben één ding gemeen, u mag hier nachtvissen en op elk water uw bivvy opzetten met of zonder accommodatie.

Vissen op de rivier de Lot

Zelf zijn we verliefd op de mooie en ruige omgeving van de rivier de lot, 486 km visplezier op één van de meest visrijke rivieren in Europa. Fransekarpers mag ook negen accommodaties vertegenwoordigen direct aan de nachtviszone van deze geweldige rivier waar je van gaat houden of die je gaat haten. Iets er tussenin bestaat niet, en zelf in één week kan het van liefde naar haat gaan, maar pas op, eenmaal op deze rivier gevist gaat ervoor zorgen dat je terug wil blijven gaan.

Compleet aanbod

Wij vinden zelf dat we een compleet aanbod hebben, maar we doen meer voor onze klanten, via lot-baits bieden we tegen enorm scherpe prijzen aas en endtackle aan om uw visvakantie voordeliger te maken. Natuurlijk kunnen we u daar ook mee adviseren zodat u met de juiste materialen aan het water verschijnt. Voor nog meer voordeel kunt u ook gebruik maken van één van onze complete pakketten zowel voor aas als voor endtackle. We hopen u op onze websites te mogen ontvangen en willen u graag vrijblijvend adviseren.

Lot-baits

 

Geef een reactie