Op bezoek bij RGB Baits

Begin juni ontvangen we een mailtje van Robert van RGB Baits uit Oostvoorne om eens te komen kijken in de showroom. Afgelopen Zaterdag was het zover, karper-krant ging op bezoek bij RGB Baits.  De ontvangst was hartelijk maar we moesten wel even wachten want er waren klanten in de zaak die eerst goed geholpen moesten worden. We hadden alle tijd en konden op ons gemak even rondkijken.

Nadat Robert de klanten geduldig had geholpen en van adviezen had voorzien maakte we kennis en begon hij enthousiast en vol passie te vertellen over zijn bedrijf.

Mierzoete Aardbei
Mierzoete Aardbei

RGB Baits is voortgekomen uit KPI bv. een groothandel die zich sinds 2004 bezig houdt met koi en steurvoer en daarvoor de productontwikkeling in eigen hand heeft. Sinds 2008 verkoopt KPI ook in Duitsland en België en gaandeweg werd er steeds meer gevraagd om pellets ten behoeve van de karper visserij.

En zo werd in 2014 RGB Baits opgericht en werd er verhuisd naar een groter pand met showroom.

De showroom en het pand werden onlangs geopend met een open dag en alles ziet er mooi en gelikt uit. Aan de ene kant van de showroom staan alle koi en steurvoeren opgesteld en aan de andere kant van de wand staan de boilies, pop-ups, flavours, dips, partikels en pellets opgesteld, het walhalla voor de karpervissers.

De boilies worden verkocht in 5 kilo zakken die luchtdicht geseald worden en hersluitbaar zijn.

Zo hoort het... de info op de verpakking
Zo hoort het… de info op de verpakking

Op de zakken staat een omschrijving het product, de samenstelling staar er op en ten minste houdbare tot (THT) met daarbij een batchnummer zodat er altijd terug gekeken kan worden door de producent naar de oorsprong van de ingrediënten.

Nu nog even wat over de range van producten, een premium range met prijzen vanaf 28.95 per 5 kg. En een Special range met prijzen vanaf 34,95 per 5 kilo. Alle soorten boilies zijn te verkrijgen in 15 mm en 20 mm. wij zijn ervan overtuigd geraakt tijdens onze kijk, ruik en proef sessie dat er voor iedere visser wel iets tussen zit. Wij van karper-krant waren in ieder geval overtuigd van een aantal soorten. Welke, daar moet je zelf maar achter komen tijdens je bezoek… ga je voor zoet, mier zoet, vis of kruidig?

Gebruik je in je visserij pellets en/of partikels, ook hiervoor is een meer dan ruim assortiment te verkrijgen. De partikels worden zowel kant & klaar verkocht in potten van 3 Liter wat overeenkomt met 2 kilo. Maar zelf koken kan natuurlijk ook als je een grootverbruiker bent.

Heb je een haakje nodig of een hoofdlijn, het volledige gamma van Prologic is leverbaar waarvan het meeste uit voorraad.

Zelf kijken? Klik maar eens op de link http://www.rgbbaits.nl

Geef een reactie