Nieuws Fransekarpers

De eerste kerstdag is een mooi moment om de nieuwe bestemmingen van Fransekarpers.nl eens onder de aandacht te brengen.

Fransekarpers.nl is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in karpervakanties naar Frankrijk. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er meer en meer behoefte is aan visvakanties met een accommodatie.

Fransekarpers heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in wateren met een accommodatie. Maar ook voor wateren zonder accommodatie ben u bij Fransekarpers aan het goede adres. Voor 2017 heeft Fransekarpers het assortiment wederom aangepast.

Met trots presenteren we het mooie en luxe Lac de La Grange, we nemen u even mee door een paar voorzieningen, 3 badkamers, in de zomermaanden een zwembad, een hottub en voorzieningen voor de mindervalide vissers.

 

 

 

 

 

Heeft u wat minder luxe nodig en een wat intiemere sfeer aan het water dan is met ingang van heden ook het mooie Lionheartlake te boeken bij Fransekarpers. dit water is wat bescheidener met de accommodatie en ook het water is iets kleiner.

 

 

 

 

 

Vanaf heden is het echter ook mogelijk om bij etang Cinas te boeken, dit water is een water voor de meervalvissers, er zit geen karper op dit water.

Natuurlijk kunt u ook boeken op één van de wateren die al langer in het bestand van Fransekarpers.nl zit. Er is keuze genoeg van eenvoudige blokhut tot en met een luxe accommodatie en alles wat hier tussenin zit.

Kijk eens op de site van Fransekarpers.nl

Geef een reactie