Nieuws fransekarpers.nl 2018

Op deze website staat zo nu en dan een verhaaltje over Fransekarpers.nl, het is namelijk zo dat de website www.karper-krant.nl en Fransekarpers.nl (link) van dezelfde hand komen.

Het verschil tussen de sites is dat deze website opgestart is uit liefde voor de hobby, het vissen op de geschubde vriend karper. De site fransekarpers.nl is een site waar visvakanties op geboekt kunnen worden.

Anno 2018 heeft Fransekarpers 17 bestemmingen met een accommodatie en 11 bestemmingen waarvandaan u uit een bivy moet vissen. Fransekarpers bestaat inmiddels zes jaar en is nog steeds een kleine speler op de markt van de visvakanties, maar is nog steeds groeiende. Het is/was een leuk proces om te mogen doen. Door onze goede contacten in Frankrijk begonnen we zes jaar geleden met zes wateren. Anno 2018 is het dus lekker gegroeid. Onze doelstelling is om voor iedereen een passende plek te vinden voor een visvakantie en daar steken we veel energie en tijd in.

Voor dit jaar hebben we vier nieuwe wateren aan ons assortiment mogen toevoegen en met water nummer vijf zijn we momenteel nog in onderhandeling, dus wie weet…..

We hebben Spruce lake mogen toevoegen, een water waar je vanuit je bivy vist van 2.5 hectare. Een gezond bestand van vissen tot 20 kg met een gemiddeld gewicht van 16 kg. Heb je een partner die ook eens mee wil? Geen probleem, er is op het terrein van Spruce lake ook een B&B, natuurlijk kan je als visser er ook voor kiezen om de nacht in de B&B door te brengen met uitzicht op het meer. Dit complex opent in April 2018 voor het eerst haar deuren. Je hoeft hier nog geen dressuur te verwachten.

Daarnaast hebben we nog een bivy water mogen toevoegen, het in onze ogen geweldig mooie quarry bank carp pool. Ook dit water is geheel nieuw op de markt, uit onze gesprekken met de eigenaar Neil is ons al gebleken dat u hier binnenkomt als klant en vertrekt als vriend. Het water is geweldig door de verschillende dieptes (tot 11 meter) en het uitzicht is heerlijk. Door de enorme dieptes is het totale bestand niet echt te bepalen maar de afgelopen twee jaar heeft Neil 80 karpers uitgezet tot 40 pond. Daarnaast zwemt het originele bestand ook nog rond.

Ook nieuw is het intieme en kleine Pauls Pond, een klein watertje met een leuke accommodatie. In de weken dat we dit water vertegenwoordigen is het al een aantal keren geboekt. Op 0,6 Hectare zwemmen er circa 100 karpers. De gevangen vissen over 2017 hadden een gemiddeld gewicht van 13 kg maar de zwaarste vis in 2017 was maar liefst 23.8 kg. en voor de prijs raden we je toch echt aan om onze website eens te bezoeken.

Als laatste hebben zijn we vereerd dat we een geweldige locatie rechtstreeks aan de nachtviszone van de rivier de Lot hebben mogen toe voegen. In onze ogen is dit een topbestemming, mooi huis voorzien van alle luxe, zwembad in de tuin en water met grote karper, meerval, barbeel en kopvoorn voor de deur. De omgeving van de lot is één woord te omvatten “overweldigend”. En wijzelf hebben al menig vakantie in deze streek mogen doorbrengen.

Tot zover de nieuwe wateren van fransekarpers.nl, kijk eens op onze site of er iets voor u tussen zit. Is één van deze wateren niets voor u, kijk dan eens goed rond op onze site. Mogelijk zit er nog een ander pareltje voor u verstopt in het brede aanbod.

 

Geef een reactie