Nieuwe verkooppunt ND tackle

De titel van dit stukje proza dekt de lading. ND (new direction) tackle voert in Nederland veranderingen door. Tot op heden kon je alleen bestellen via de officiële website van ND Tackle en ging de afhandeling via Bol.com of via Amazon.

Niet iets wat de Nederlandse en Vlaamse karpervisser aanspreekt, er was geen gezicht (of naam) voor de klanten van ND beschikbaar. Natuurlijk op de sociale media was er een goed team actief maar dat is niet voldoende.

Één van de mensen die in Nederland veel tijd en toewijding geïnvesteerd heeft in ND tackle heeft de wens uitgesproken om zelf de spullen van ND aan de man te brengen en dat gaat hij doen via de website nd-shop.nl

Hiermee krijgt ND middels Klaas Jansen een verkooppunt, op de website staan de producten van ND waar Klaas voor 100% achter staat, daarnaast zullen daar alle tips/trucs/technieken van de producten geplaatst worden.

Klaas vindt verkopen leuk, maar wil ook gedegen advies en tips geven. De webshop komt naast de al bekende verkoopkanalen en is Klaas uiterst benaderbaar voor klanten, mogelijke klanten en toekomstige klanten voor allerhande vragen.

Een hele goede stap van Klaas om het merk op deze manier te helpen in het verder professionaliseren van de verkoop van dit jonge innovatieve merk.

Klaas vertelde ons nog dat er in de nabije toekomst nieuwe mooie innovatieve producten te verwachten te zijn waar menig karpervisser reikhalzend naar uit zal kijken. In het gesprek gaf Klaas aan dat het mogelijk niet bij alleen ND tackle zal blijven maar dat er op het ogenblik allerlei ideeën in zijn brein zich aan het ontwikkelen zijn.