Nieuwe accommodaties bij Fransekarpers

Fransekarpers de lot-specialist heeft 2 nieuwe accommodaties aan de lot toegevoegd aan het toch al ruime assortiment aan deze geweldige rivier. Hiermee komt het aantal accommodaties die Fransekarpers aabied aan de rivier op twaalf.

De nieuwe accommodaties kunnen in totaal 12 personen kwijt op één terrein met twee verhuuraccommodaties.

Bij Lasclottes (want daar hebben we het over) is een boerderij uit 1895 en een verbouwde graanschuur. Beide zijn recentelijk (2019) compleet gerenoveerd.

 

De boerderij bied plaats aan vier personen. De Graanschuur kan acht personen huisvesten.

Doormiddel van een tussendeur is het mogelijk om één grote accommodatie te maken geschikt voor gezelschappen tot 12 personen. Denk eens aan de mogelijkheden. Opa & Oma samen met de kinderen en kleinkinderen kunnen hier vakantie vieren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om het geheel af te huren met twee of drie gezinnen of een vriendengroep.

In ieder geval is er op het terrein van 1.5 hectare genoeg ruimte, en een zwembad is natuurlijk ook aanwezig.

In onze 12 verhuurloacties aan de lot kunnen er gewoon 65 mensen tegelijk vakantie vieren
Rene
eigenaar Fransekarpers

Les Ravalieres

Dit water is nog nooit bevist (behalve door de vorige eigenaar)  De huidige eigenaar heeft het in 2018 aangeschaft en werkelijk alles is sinds dat moment aangepakt. Met alles bedoelen we ook echt alles, boven de grond, onder de grond, in het water en aan het water.

Nu is bijna het moment (1 Mei) dat het water open gaat. Momenteel wordt echt de laatste hand gelegd aan de accommodatie die echt luxe wordt (denk aan een jaccuzi en aan vloerverwarming op de begane grond).

We kunnen nog geen foto’s van de binnenkant laten zien want de inrichting moet nog plaats vinden. Juist gisteren zijn op de verdieping de vloeren gelegd. Het mooie van een nieuw water wat nog nooit bevist is, is dat de hele kalender voor het hoogeseizoen nog open is. Er is dus volop keuze, wel zijn we er van overtuigd dat deze locatie zich snel zal laten vullen.

Een linkje naar de website van Fransekarpers mag natuurlijk niet ontbreken bij dit artikel dus klik maar eens op mijn hoofd

Geef een reactie