Nieuwe accommodaties aan de Lot

De aanbieder van visvakanties Fransekarpers.nl heeft voor 2023 twee nieuwe accommodaties aan de lot toegevoegd.

Beide accommodatie liggen op één terrein en hebben ieder een eigen vissteiger met bootje.  Op het terrein is ook een zwembad gelegen met uitzicht over de rivier.

Bent u (karper) visser, dan is dit een mooie plek om eens de rivier te bevissen in alle rust.

De eigenaar is graag berreid om u weg te wijzen in de mooie omgeving.

Een dag hier begint in alle rust, lekker kopje koffie op het terras alvorens er even naar het dorp geslenterd wordt om een paar lekkere verse franse broodjes te kopen. Met de buit loop je langzaam terug genietend van de ochtend zon.

Terug gekomen ga je eerst uitgebreid en rustig ontbijten op het terras met uitzicht over de rivier. Na het ontbijt nog een kopje koffie en even met oma bellen om te vertellen hoe lekker het toch is langs de lot.

Daarna besluiten jullie om een uitstapje te maken, maar eerst nog even wat voeren voor als later de hengels worden uitgegooid. Vandaag gaan jullie een kasteel bezoeken in de omgeving in een eeuwen oude omgeving. Het kasteel is in goede staat en nadat het bekeken is gaan jullie onderaan de berg in het dorp nog van een heelijke lunch genieten met plaatselijke lekkernijen.

Op de terugweg gaan jullie nog even langs de supermarkt, wat van die heerlijke worstjes halen die de kinderen zo lekker vinden en een mooi visje voor vanavond op de BBQ.

 

Terug gekomen merken jullie dat het best heel erg warm is, de kinderen van de tijdelijke buren liggen al in het zwembad en roepen de namen van jullie kinderen met de vraag of ze er ook inkomen.

Alle kinders liggen binnen een paar seconden in het zwembad, en de ervaringen bij het kasteel worden uitgewisseld met de buren, en komt een koel drankje bij. De buren vertellen dat ze in de vroege ochtend naar een leuk marktje geweest zijn met aansluitend een bezoekje aan een wijnchateau, ze spraken er engels en kregen een rondleiding. Er werd wijn geproefd en besloten een doosje mee te nemen. Natuurlijk werd er gelijk een flesje open getrokken en moest er geproefd worden.

Na de wijn gingen de hengels in het water, wat zou er de komende uren uitkomen?

Geef een reactie