Niet zomaar een rig wallet

Ben je een visser die altijd veel rigs in voorraad heeft of wil je kunnen kiezen uit een grote hoeveelheid van rigs? Dan heb je vast niet voldoende aan een standaard rigmapje.

Gelukkig is hier een oplossing voor, de firma Prologic heeft de Cruzader Rig Box waar je tot wel 40 rigs in kan bewaren. Kunnen kiezen uit veertig rigs aan de waterkant denk je eens in…. en toch, toch zijn er vissers die hier nog niet voldoende aan hebben.

Voor deze vissers heeft Prologic het summum op het gebied van rig-opslag. De naam is al bijzonder genoeg, de Prologic Commander Rig Book. Hierin kunnen maximaal 100 rigs opgeslagen worden, volgens mij moet dit zelfs voor de meest veeleisende rig verzamelaar voldoende zijn. Je kan zelfs overwegen om als je naar Frankrijk gaat je rig materiaal thuis te laten en alleen deze rig opslagplaats mee te nemen. Of zal je dan toch net die ontbrekende rig missen……..

Er is nog een klein probleem te overwinnen, de Prologic Commander Rig Book is vooralsnog in Nederland heel slecht verkrijgbaar, je zal hem voornamelijk vinden bij Engelse online shops en op Ebay (Europa) is hij ook goed verkrijgbaar.

Geef een reactie