New Direction Tackle

Vandaag neem ik u eens mee naar het Engelse merk New Direction Tackle. Deze mannen van deze firma doen voornamelijk in beetmelders en de sets die ze verkopen zijn wel heel erg van deze tijd.

waterproofDe beetmelders zijn waterproof doordat ze op belangrijke plekken geseald zijn. De beetmelders zijn in te stellen op gevoeligheid en volume. Als het avond wordt dan gaat automatisch het “halo effect” aan. Natuurlijk is dit ook uit te zetten.  Op de beetmelder zit een mute knop waarmee je het geluid gedurende 30 seconden uit kan zetten om je lijn goed te stellen. Na deze 30 seconden keert de beetmelder weer terug in de oorspronkelijk ingestelde waardes.

Bij een beetmelderset zit tegenwoordig ook een ontvanger, de ontvanger van deze set heeft een bereik van 200 meter. De beetmelders en ontvanger zijn zuinig met batterijen. Bij een set zitten ook snagears, de snagears hebben een lichtknop die je kan instellen in de gekozen kleur van de beetmelder.

dit is de eerste set waarvan ik weet dat er een ap voor te krijgen is, met deze ap kan je ook alle instellingen van je beetmelders en ontvanger instellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder deze ap te werken en kan je alle instellingen verzorgen via de ontvanger.

De beetmelders en ontvanger worden geleverd in een mooie hardcase er zijn ook nog verschillende accessoires te verkrijgen.

phn

 

 

2 thoughts on “New Direction Tackle

Geef een reactie