Met aanbiedingen uit vissen gaan

aanbiedingen
aanbiedingen

Iedere hobby kost geld zoveel is wel duidelijk. Wij karpervissers zijn maar een gek volkje wij gooien werkelijk vele euro’s (aas) letterlijk in het water. Vele van ons gaan jaarlijks naar de speciaal georganiseerde beurzen ergens in Nederland en/of BelgiĆ« om daar voor vele Euro’s materiaal aan te schaffen. We gaan er dan voor het gemak maar aan voorbij dat we entree moeten betalen en benzine kosten hebben. Laten we het maar even niet hebben over garantie als er iets mankeert aan de gekochte spullen.

Om onze hobby echt wat goedkoper te maken hebben we vandaag een aantal websites onder elkaar gezet die echt korting bieden met daaronder een korte uitleg.

Voor de goede orde we hebben zelf geen bestellingen gedaan om te kijken hoe het met snelheid en betrouwbaarheid is.

We beginnen met aanbiedinghengelsport.nl een kleine site waar een aantal aanbiedingen op een rijtje staan, je weet maar nooit of wat jij wil aanschaffen er tussen staat. Ze geven tot 60% korting op de aviesprijs.

afbeelding van aanbieding hengelsport
afbeelding van aanbieding hengelsport

Als tweede in de lijst nemen we u mee naar de site van hengelsportkorting.nl deze site werkt door dagelijks een aantal deals in uw mailbox te droppen en vervolgens heeft u een aantal dagen de tijd om tot aanschaf over te gaan.Er worden kortingen gegeven tot 58%

Wat wel opvalt is het grote aandeel in kleding op deze site.

afbeelding van de website van hengelspoertkorting
afbeelding van de website van hengelsportkoritng

Als derde op de lijst komen we uit bij visdeal.nl dit bedrijf bent u vast al eens ergens tegengekomen want ondanks de scherpe aanbiedingen timmeren ze behoorlijk aan de weg middels vele online reclames. de aanbieder heeft dagelijks een aantal aanbiedingen die u in uw mailbox kunt krijgen of op de website kunt bekijken.

Zover wij het hebben kunnen bekijken bieden ze tot 65% korting op sommige aankopen. Tevens hebben ze op de website een outlet waarbij ook zaken met hoge korting gedurende lange tijd worden aangeboden.

afbeelding van de website van visdeal
afbeelding van de website van visdeal

Als laatste nemen we u mee naar de op het moment van schrijven de aanbieder met het grootste assortiment. Op het moment van schrijven staan er op deze site ruim 800 artikelen die u tegen hele mooie prijzen kunt aanschaffen. Deze website heeft altijd een zogenaamde “catch of te week” .

soms gaat de catch off the week met 63% korting de deur uit. Ook maken ze gebruik van een verrassingspakket die u met 80% korting kan aanschaffen.

sportvisoutlet
sportvisoutlet

 

Nu hebben we voor u een mooi lijstje samengesteld en tips om de lijst groter te maken zijn natuurlijk altijd welkom. U dient er wel rekening mee te houden dat er bij een webshop altijd verzendkosten in rekening gebracht worden. Als laatste willen we niet onvermeld laten dat dit soort websites mooi zijn voor onze beurs maar dat hierdoor wel de hengelsportwinkel op de hoek benadeeld wordt……… U moet zelf maar uitmaken of dit een probleem voor u is.

2 thoughts on “Met aanbiedingen uit vissen gaan

    1. Hoi Roy, de prijzen zijn niet vergeleken.
      Wel heb ik bij twee van de sites eens iets besteld en van hetgeen ik besteld had heb ik wel even een vergelijk gemaakt.

Geef een reactie