Mackvijvercentrum

Vandaag gaan we eens een beetje vreemd op de website die gaat over karpervissen.

De meeste karpervissers hebben ook belangstelling voor koi-karpers en vijvers, sterker nog vele van ons hebben een koi-vijver. Zelf heb ik geen koi vijver, maar wel een aquarium met spiegelkarpers. Stiekem denk ik er wel eens aan om een vijver(tje) te laten aanleggen zodat mijn spiegelkarpertjes zich daar verder in kunnen ontwikkelen.

Mocht dit ooit gebeuren, dan zal Macvijvercentrum degene zijn die hem voor me mag gaan bouwen. Ik heb een aantal vijvers gezien zowel indoor als outdoor waar goed over nagedacht is en waar de kwaliteit van afstraalt.

Macvijvercentrum is een bedrijf van Ton, Silvia en Kevin de Jong en is gevestigd in Hekelingen in Zuid-Holland. Het begon als hobby met een eigen vijver en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige winkel. Ton gaat met enige regelmaat zelf naar Japan om de vissen te kopen en te selecteren, tevens heeft Ton door zijn technische achtergrond toe te passen al vele filtersystemen ontworpen. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor advies, aanleg, onderhoud, de aanschaf van voer, vissen en waterplanten. Natuurlijk hebben ze ook allerlei filters en filtermaterialen en vijver beluchting.

 

Kortom neem eens een kijkje op de website of breng een bezoekje aan de winkel (let wel even op de openingstijden). In de winkel treft u dan meestal Kevin en Silvia die u met een deskundig advies graag te woord staan. Pas wel op, als u van plan bent om één vis te kopen….. de kans is groot (door de mooie vissen en de kwaliteit van de vissen) dat u het pand met meerdere exemplaren verlaat.

Voor meer info: www.mackvijvercentrum.nl

 

Geef een reactie