Maak kennis met SSP Team Benelux

Het team Benelux van SSP baits is samengesteld en is inmiddels aan de gang in binnen & buitenland met de producten en er zijn al enkele mooie resultaten behaald.

We zullen het team aan u voorstellen en beginnen met de vissers die namens België actief zijn.

Patrick SSP
Patrick

Onze “oude” karper rot is Patrick Patje die in binnen en buitenland zijn sporen meer dan verdiend heeft, Patrick is ook al jaren actief met het organiseren en begeleiden van jeugdkampen. Patrick gaat de uitdaging aan om samen met zijn vrouw Leen het merk SSP te promoten en te vertegenwoordigen aan de waterkant. Tevens is Patrick verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle team kleding.

De tweede visser namens België is Kjell Geiregat. Kjell is 26 jaar en een gepassioneerd karpervisser die in Kluisbergen woont, Kjell heeft naast het vissen nog een passie en dat is fotografie.

Serge Buyle maakt team België compleet, Serge woont met zijn neus bijna in Frankrijk en toch vist hij veel meer in België dan in Frankrijk. Serge is 43 jaar en heeft 3 zonen waarvan er één ook verslaafd is aan het karpervirus. Serge vist zowel op rivieren als op meren. We kunnen het hier wel verklappen, Serge heeft een verslaving…… Fristi!

Robin
Robin

Namens Nederland zal Robin Rooijakkers regelmatig langs de waterkant te vinden zijn. Robin is een echt natuurmens en gaat geen uitdaging uit de weg. Robin houdt van karper, groot en klein, hij is geen targetvisser maar iemand die geniet van de natuur en buiten zijn. Kortom Brabantse Robin is de benjamin van de groep.

Iets minder Benjamin is Jaap Christiaan Hiemstra, Jaap woont

Jaap
Jaap

vlakbij het blauwe meer, iedereen die goed ingevoerd is weet dat het moderne karpervissen met de rig en boilie hier in Nederland begonnen is. Jaap probeert zijn tijd zo goed mogelijk te verdelen tussen vissen, vriendin en zijn ander activiteiten. Een profiel van Jaap staat elders op de site.

Als laatste hebben we René de Vries, ook van hem staat er elders op de site een profiel. René is de eigenaar van deze website en de website www.fransekarpers.nl In Nederland vist hij vaak korte sessies van enkele uren en daarnaast probeert hij een paar keer per jaar naar Frankrijk af te reizen.

We hopen jullie langs de waterkant tegen te komen!

 

Geef een reactie