Maak kennis met de haken

  • Vandaag laten we jullie eens kennis maken met het mooie assortiment haken van Sedo Tackle. Dit merk is momenteel alleen verkrijgbaar op de webshop van Lot-Baits.

Lot-baits heeft van het mooie assortiment 10 verschillende haken opgenomen in verschillende maten.

De haken die verkijgbaar zijn:

Claw Point

CurvX

CurvX wild

Krank

Krank Chod

Long Bow

Tilted

Wide Gape CL (classic)

Wide Gape Xtreme

Wide Gape Xtreme Chod

De (meeste) haken zijn verkrijgbaar in de maten 2 – 4 – 6 -8

Op de website van Lot Baits staat bij de haken meer informatie over welke haak in welke omstandigheden het best gebruikt kunnen worden.

De meeste haken zijn verkrijgbaar met een weerhaak, voor vissers die graag weerhaakloos vissen is er gelukkig ook nog keuze.

Seo tackle is echter meer dan haken alleen, het is een volwaardig end tackle merk welke zijn roots heeft in het land van de grote karpers Hongarije.

Voor Nederland is dit merk nog onbekend, maar daar zal snel verandering in komen want kwaliteit versus prijs zal altijd boven komen drijven.

Indien u vragen heeft over het merk of het aangeboden assortiment, dan kunt u via Lot-Baits altijd contact opnemen om uw vragen te stellen, op zeker komt hier een antwoord op uw vraag.

We hopen u snel te zien aan de waterkant met uw vangst(en) met de end tackle van Sedo tackle.

 

 

Kwaliteit voor scherpe prijzen

Alle haken kosten

Alle haken kosten

4.99 per pakje a 10 haken

Het maakt daarbij niet uit of u Curved, tilted of de wide Gape Xtreme of een andere hakke koopt. Voor alle soorten en maten is de prijs gelijk

Geef een reactie