Lot-Baits gelanceerd

Robuust aas voor groot water

Na een lange zoektocht naar aas voor op groter water hebben we nu de website lot-baits.com gelanceerd.

Dit natuurlijk vanuit onze eigen behoefte naar robuust aas voor op grotere wateren. In onze ogen moet aas voor groter water aan andere eisen voldoen dan het aas op een drukbeviste put.

Na een grondige zoektocht en dito teleurstellingen hebben we nu het aas gevonden. Dit aas wordt in Nederland geproduceerd en is in onze ogen geschikt om groter water mee te bevissen. Het is iets harder (beter bestand tegen harde stromingen en tegen allerhande onder water levenden dieren die we liever niet willen vangen). Daarbij blijft het aas wel zijn smaak en geur over een langere periode afgeven waardoor het aantrekkelijk blijft voor een langere periode.

Verkrijgbaarheid

Het aas van lot-batis is verkrijgbaar via de website lot-baits.com maar ook bij een aantal accommodaties langs de rivier de Lot

Transport

We zorgen zelf dat ons aas goed verkrijgbaar is aan de Lot. We laten ons aas maandelijks vers aanleveren.

Over Lot-Baits

Slechts 2 soorten, een vismeel en een zoete boilie in één maat, moeilijker maken we het niet.

We kiezen op groot water bewust voor maar één maat bolies en slechts 2 soorten. Een mooie oude en vertrouwde zoete scopex en een vismeelboilie dat volstaat op groter water.

Geen dips, geen pop ups, alleen maar boilies dat volstaat volgens ons. Wel adviseren wij u om deze twee boilies door elkaar te voeren en te vissen om op deze wijze een grotere populatie te kunnen bereiken.

Geef een reactie