La victoire aan de Lot geopend

Naast de bestaande (vis)locaties aan de Lot is er begin Juni j.l. een prachtige locatie bijgekomen.

We nemen het even door, direct aan de rivier (er zit tussen het huis en de rivier ongeveer 5 meter). Er zijn drie terrassen gecreëerd waarbij er eentje een beetje boven het water hangt.

Als je in de keuken staat (die overigens van alle gemakken voorzien is) en je kijkt in de spiegel, zie je de rivier. Alle slaapkamers hebben uitzicht op de rivier. De badkamer is uitgevoerd met een heerlijke regendouche.

Nog even door, Wasmachine, vaatwasser, 3 slaapkamers met elk een dubbelbed (dus totaal 6 personen), gezellig zitje, spelletjes, boeken, Nederlandse TV (voor wie niet zonder kan) en zaken zoals een waterkoker, servies, bestek, koffiemachine zijn aanwezig.

Als u komt kan uw visvergunning al klaar liggen, de bedden zijn in ieder geval opgemaakt en Vincent & Denise zijn benieuwd wat u van dit gezellige plekje vindt.

 

Naast het vissen is een bezoek aan een wijn-chateau aan te bevelen en ook liggen er een paar prachtige kastelen in deze streek. Iets verder zijn er ook nog de nodige zaken te zien en te doen maar aangezien karper-krant een vis-website is laat ik de adviezen aan Vincent en Denise over als u besluit hier eens heen te gaan.

Over het vissen kan ik kort zijn, deze rivier zit bomvol vis, het is alleen de kunst om ze te vangen. Om succesvol te zijn op de rivier dient u veel te voeren, Vincent is een ouderwetse thuiskoker, en kan u voorzien van mais en tijgernoten als u deze tenminste van te voren opgeeft want alles kookt hij vers.

Op verzoek kan Vincent ook boilies verzorgen. Voor meer info verwijzen wij u naar de website van Fransekarpers

Vincent en Denise begroeten u graag in het Nederlands, Frans of Engels.

Geef een reactie