Hobo Armour (bouw je eigen tackle box)

De meeste karpervissers zullen wel eens van Hobo Armour als merk gehoord hebben, ikzelf in ieder geval wel en dan alleen als merk dat T-shirts, Hoodies en caps aan de man probeert te brengen.

Vandaag kwam ik de website tegen van Hobo Amour en daar blijkt nog veel meer te staan dan de mooie kleding alleen, want de kleding is mooi ontworpen.

Naast kleding heeft Hobo Armour een gamma aan end tackle, zo hebben ze een mooi gamma aan haken in de maten 2 t/m 10 en daarbij de keuze uit micro-barbed en barbless. Er zijn zeven verschillende typen verkrijgbaar dus de kans is groot dat er een haak voor je tussen zit.

Maar eigenlijk is alles wat hierboven staat inleiding tot het doel van dit artikeltje. Hobo Armour geeft je namelijk kans een gevulde tackle-box te bestellen die je geheel naar wens kan vullen met end-tackle van dit merk naar keuze. Je betaald dan geen 172 Euro maar slechts 92 Euro.

Je mag/kan/moet 10 pakjes haken afnemen, 10 pakjes klein materiaal zoals swiffels, quick links, boiliestoppers en nog 30 andere zaken. Tevens kan je aangeven welke kleur je leadclips en dergelijke je wilt hebben. Als laatste kan je 2 rollen onderlijn materiaal selecteren om zo je tackle af te maken zonder dat je verplicht bent om spullen te kopen die je toch niet gebruikt.

Een mooi concept en dat wilde we de trouwe (en minder trouwe) lezers van karper-krant niet onthouden.

 

Geef een reactie