Gratis weggeefhoek

Berry Eikelenberg heeft naar aanleiding van financiële problemen van een vriend die hij met een groepje vrienden geholpen had met vismateriaal een Facebookpagina opgericht om meer mensen die financiële problemen hebben door wat voor een oorzaak ook te helpen om toch te kunnen vissen.

Inmiddels zijn er meer dan tienduizend mensen lid van deze Facebookgroep en zijn er halverwege December 2015 al meer dan driehonderd mensen geholpen. De groep is enorm blij dat ze inmiddels ondersteund worden door een aantal bedrijven die zo af en toe iets beschikbaar stellen maar zijn zeker zo blij met particulieren personen die overtollig materiaal op deze wijze schenken aan personen die dan toch ondanks deze problemen hun hobby kunnen blijven uitoefenen.

De link naar de pagina is: gratis weggeefhoek hengelspullen

Om lid te worden van deze groep is het verplicht om in ieder geval een aantal foto’s van jullie sessie if vissen openbaar te hebben staan.
is dit niet het geval dan word je niet toegelaten in de groep

Op deze pagina kunnen mensen die nog spullen hebben liggen voor de hengelsport en het niet meer gebruiken gratis weggeven.

Dit kan aan arme mensen. Mensen die onder bewindvoering zitten of een andere reden hebben waardoor ze geen spullen kunnen kopen.

Denk er wel aan dit is op eigen risico bekijk en bedenk goed aan wie je het geeft.

Word er misbruik van gemaakt word die persoon meteen verwijderd

Wil je liever contact zoeken via mail dan kan dit ook: gwhsnl@gmail.com

Geef een reactie