Fransekarpers de Lot-specialist

Fransekarpers heeft de afgelopen week drie nieuwe locaties aan de Lot toegevoegd. Daarmee durven we wel te zeggen dat fransekarpers de Lot-Specialistvan Nederland en België is.

We hebben vele mogelijkheden, op een domein, in een woonwijk of wat meer centraal bij voorzieningen gelegen. Alle accommodaties hebben één ding gemeen ze liggen rechtstreeks aan de oever van de rivier.

Voor nagenoeg elk budget heeft Fransekarpers een mooie leuke accommdatie aan de Lot. De Lot zit boordevol vis, niet alleen karper en meerval maar ook barbeel, kopvoorn, brasem en roofvis
Rene
eigenaar Fransekarpers

4 personen

La Croze vanaf 495

La Croze vanaf 495

Vanaf 495 Euro voor een week

La Croze 3 verschillende accommodaties aande Lot met een tennisbaan en een zwembad. Tevens bootverhuur voor nachtvissen

5 personen

Petit Paradis vanaf 1095

Petit Paradis vanaf 1095

vanaf 1095 Euro voor een week

Met een verwarmd (privé) zwembad

6 personen

La victoire vanaf 495

La victoire vanaf 495

vanaf 495 Euro voor een week

Naast 3 slaapkamers staat er een bedbank achter de voordeur voor nachtvissers.


Vissen aan de Lot

Vissen aan de lot hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Bij Fransekarpers kunnen ze er u alles over vertellen. Nagenoeg iedere locatie heeft een boot liggen om bij grote vangsten of het uitvaren van de lijnen te ondersteunen.

De rivier de lot is mogelijk de rivier met de meeste vis in Europa en enorm visrijk, naast karper kunt u hier meerval vangen, de rivier zit verder vol met barbelen en met grote kopvoorns. Zo nu en dan komt u ook een brasem tegen en voor roofvissers is deze rivier een paradijs.

Maar de lot en zijn omgeving bied zoveel meer, eeuwenoude dorpjes, gezellige dorpjes, heerlijke terassen en goede en goedkope restaurants.

Elke locatie heeft een map liggen met de locale bezienswaardigheden en wetenswaardigheden. We noemen hier echter één ding, een tocht op de rivier met een kano.

 

Geef een reactie