De accommodaties van Fransekarpers

Fransekarpers heeft inmiddels een breed aanbod van vismeren met een accommodatie. Mogelijk komt er voor 2019 nog wat bij maar we zijn ervan overtuigd dat de accommodaties die we hebben veel te bieden hebben.

Wilt u een klein intiem watertje met blokhut of stacaravan, zoekt u juist alle mogelijke luxe?

Carp quarry een huis voor 6 personen bij een geweldig vismeer

Een geweldige ervaring om het te mogen vissen, een oude steengroeve met enorme dieptes en een schitterend bestand aan donkergekleurde spiegelkarpers. Kleine vis wordt hier nauwelijks gevangen, iedere vis is raak, maar je moet hier wel hard werken om vissen te vangen.

EMV, lichtkoepels, schuifpui die over de hele breedte open kan en 2 vismeren

Pas geopend, een accommodatie die speciaal is en dat bied waar andere accommodaties ophouden. En vissen, net geopend in 2018 en de afgelopen zeven jaar niet bevist, naast het oude bestand is er ook opnieuw uitgezet. Eens vreemd gaan, het zijn twee meren, waarvan ééntje speciaal voor de meervalvisser.

Vissen op openbaar water is ook mogelijk bij fransekarpers

Wil u liever naar openbaar water, de visvergunning ligt voor u klaar bij aankomst op dit meer wat goed verstopt ligt. Naast karper, baars, snoek kunt u hier ook vissen op forel. Een geweldige pelletkachel zorgt in de koudere maanden voor gezellige warmte en aan chocolade geen gebrek.

De mobile home op het kleine happy Valley

Om vanaf de mobile naar het water te komen moet u een hoogteverschil overbruggen, een klein watertje met een aantal enorm zware vissen erin, maar let op, deze vissen kennen het spelletje beter dan menig visser.

Zwembad, 10 personen, Lac de la grange

Een eigen meer, een hot-tub, tafeltennis, handboogschieten, een accommodatie voor 10 personen geschikt voor minder valide, en oh ja een zwembad, kwam je om te vissen?

Een stacaravan op lac du beaute

Op lac du beaute kan je vissen vanuit je bivy, maar je kan om de grote berlugasteur te vangen natuurlijk ook een mobile home huren. Heb je liever karper of meerval, ook goed….. je kan schrikken wat er hier rond zwemt. Tevens is er een sta-caravan geschikt voor minder validen.

De houten bungalow op Lion Heart

Twee kleine meren, een houten chalet met een veranda met uitzicht over het water. Kortom, een plek om eens heerlijk achter de karper aan te gaan op deze plek middenin een natuurpark.

De open haard op het intieme retrait lake

Een tuin die aangelegd is door een landschapsarchitect en dat is te zien ook, vanaf het terras heb je uitzicht over deze tuin, en midden in de tuin ligt het meertje. Is het koud, dan die je toch de openhaard aan.

kinderparadijs op stacey’s place

Kleine kinderen mee, springen, glijden, schommelen maar, een grote sta caravan en in de zomer een zwembadje om in af te koelen. Oh ja, er ligt een vismeer naast deze tuin waar je zonder veel moeite een groot aantal vissen kan haken terwijl de kinderen lekker spelen.

Natuurlijk zijn dit niet alle wateren met een accommodatie, we hebben nog een geweldig mooie bungalow aan de rivier de lot met daarbij een zwembad, heeft u wel eens rivierbak gevangen, nou dat kan samen gaan met de nodige luxe. Daarnaast nog het kleine intieme Pauls Pond (onze topper van 2018). Maar ook les basses Bertherries mag met zijn 2 badkamers eigenlijk niet in deze list ontbreken. Wat te denken van Sprucelake, hier boekt u compleet verzorgt met de maaltijden, u partner mee, die kan slapen in het B&B wat hier ook op het terrein ligt, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Kortom, neem zelf eens een kijkje op de site van fransekarpers.

Naast al dit moois met een accommodatie, heeft Fransekarpers natuurlijk ook wateren zonder een accommodatie dus als u toch op de site bent kunt u hier ook een kijkje nemen.

 

Geef een reactie