Carpvan

Vandaag gaan we het eens hebben over auto’s. Je weet wel stukjes verfijnde techniek met automatische inspuiting, 4 of meer cilinders en een acceleratie van 0 tot 100 in korte tijd.

Jammer, zoek dit soort dingen maar op een andere site. we hebben het hier over een carp-mobiel, niet om te kopen maar om te huren bij het bedrijf carpvan. Een carpvan is een bivy op wielen en loopt op diesel en is dus in de kleuren die wij karpervissers zo graag zien.

Het is dus mogelijk om een carpvan te huren, er zijn twee uitvoeringen en hier beschrijven we de Carpvan L in onze ogen de meest geschikte om langere tijd mee de weg (of aan het water) op te gaan alhoewel de Carpvan S ook verrassend is.

Het rijdende gedeelte is een Peugeot boxter en heeft een camouflage print, we nemen u mee door een aantal specificaties, standkachel, keukenblok enĀ  luxe bedden, de koelkast ontbreekt ook niet.

carpvan

Natuurlijk zijn er USB aansluitingen, luxe draaibare stoelen, natuurlijk kunnen we nog even doorgaan maar als u naar de website van Carpvan gaat dan kunt u het daar allemaal op uw gemak bekijken. Als laatste, yep, ik kan staan in dit model wat een stahoogte heeft van 1 meter 90.

Er zijn ook nog opties mogelijk in de vorm van een karsten opblaasbare voortent of achtertent.

Denk je eens in, kanalen, rivieren, grote stuwmeren, kleine intieme wateren maar ook betaalwateren vanuit deze mobiele locatie.

Voor meer info kijk zelf eens op de website van carpvan

Geef een reactie