Bois de Printemps

Op 1 April gaat Bois de Printemps open, 15 jaar geleden was het een vijver van een viskweker tot die er mee stopte. Het bestand wat er bij zijn afscheid in rond zwom is nog steeds aanwezig inclusief een uitzetting die afgelopen winter gedaan is. Hierdoor zit het water vol met 30 en 40 ponders die nog nooit en haak hebben gezien (rond de 150 vissen) op 2.4 Hectare water met veel land eromheen.

De eigenaren zijn nu nog volop de schuur onder hun woning aan het verbouwen tot een mooie gite voor 4 (eventueel 5 personen). Momenteel staan de wanden, is er electra aangelegd, de keuken wordt geinstalleerd die van alle gemakken voorzien is, de badkamer is klaar en de slaapkamers staan de bedden al. Het is nu nog duidelijk afmaken, deuren inhangen, keuken afmaken en inrichten om de eerste vissers in April te kunnen ontvangen.

Het water ligt in een mooie agrarische omgeving en de buren hier zijn voornamelijk bezig met racepaarden.

Indien u voor 1 Maart 2021 een week boekt via www.fransekarpers.nl die plaats vindt in 2021 dan betaald u inclusief de accommodatie voor een week (zaterdag t/m zaterdag) slecht 800 Euro in plaats van 1000 Euro.

Er mogen maximaal 4 man op deze plas van 2.4 Hectare vissen. Dus voor 200 Euro Per persoon zit u al op dit water inclusief de accommodatie. We zijn benieuwd welk water dat kan evenaren.

Wilt u met zijn tweetjes naar dit water geen probleem, er zijn  ook losse stekken te huur die u vanuit de bivy kan bevissen. Ook gezinnen zijn hier welkom er is naast het vissen nog voldoende te zien en te beleven in de omgeving. De enthousiaste eigenaren (Engels) helpen u graag op weg.

Fransekarpers doet zijn best om uw visvakantie betaalbaar te houden, naast het mooie aanbod van accommodaties die met hele redelijke prijzen beginnen bieden ze via lot-baits kwaliteitsaas aan tegen scherpe prijzen voor uw visvakantie en binnenkort end-tackle van het Hongaarse merk Sedo.

Sedo tackle kan elke vorm van concurrentie met de gevestigde namen die we in Nederland kennen aan, maar is wel vele euro’s goedkoper. Lot-baits is het eerste verkooppunt in Nederland van Sedo dat in zijn thuisland in haast iedere hengelsportzaak een vooraanstaande plek inneemt.

Geef een reactie