bloggen voor… en bloggen na….

Beste bezoekers en lezers van deze website, indien je niet genoeg hebt aan de artikelen op deze website die van mijn hand komen en behoefte hebt aan meer dan heb ik goed nieuws voor jullie.

Ik voel me vereerd dat Evolution Products mij heeft aangesteld als blogger op de site waar Evolution Products zijn artikelen aan de man brengt.

Evolution Products is een karper-aas producerende firma die de productie van het aas geheel in eigen beheer heeft. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van firma’s die de productie voor dit merk verzorgen. Mijn rol zal zich puur richten op het bloggen, ik zal geen aanraking hebben met betrekking van het adviseren van deze firma op het gebied van aas. Een ieder die mij kent weet echter wel dat ik mijn stikkende best zal doen om Belachan onder de aandacht te brengen bij deze firma.

Natuurlijk ga ik bloggen in algemeenheden, ik probeer wat tips mee te geven en zal ik de producten van Evolution Products onder de aandacht brengen. Het spreekt voor zich dat ik om er iets over te kunnen schrijven er wel mee moet vissen….

Ik zal proberen om zaken die ik op deze site beschrijf en geschreven heb niet in de blog te laten terugkeren al zal dat niet geheel lukken want deze site en de blog gaat over dezelfde hobby

Zo ben ik erg benieuwd naar de Liver & Tuna maar ook de sweet fish pineapple heeft mijn belangstelling.

Wil je mijn blogs volgen?

Kijk dan eens hier:

http://www.evolutionproducts.nl/De-Bloggende-Visser

 

Geef een reactie