Avid day session kit

We kennen allemaal wel iemand die voor een dagje vissen op stap gaat met veel te veel materiaal en eenmaal op de plek van bestemming meerdere keren van en naar de auto heen en weer moet lopen.

Nou is dat niet erg als je voor een vissessie een paar keer maar voor een dagje een beetje overdreven, De firma Avid heeft in het voorjaar van 2016 hier al een slimme oplossing voor bedacht en eigenlijk is het schandalig dat ik dat pas nu bij de vaste lezer(s) van www.karper-krant.nl onder de aandacht breng.

Materiaalnieuws wat ik op deze website aanprijs moet voor mij aan één ding voldoen, en dat is dat het voor mijzelf interessant genoeg is om zelf tot aanschaf over te gaan. Niet dat ik alles koop wat in deze rubriek een plekje krijgt maar het zouden wel kanshebber(s) kunnen zijn.

Zo ook de Avid-carp day session kit, deze bestaat uit de combi van een rugzak (Afmetingen: 35cm x 48cm x 25cm)  en stoeltje wat dus aan de rugzak vast zit en een foedraal voor 2 opgetuigde big pit molens met een startoog van 50mm en ruimte voor schepnet en steel. Alles is zo ontworpen dat er nog een onthaakmat aan de rugzak gekoppeld kan worden, tackle boxen precies passen. Kortom hier is over nagedacht. En voor een prijs van ongeveer 110 euro is het al te vinden.

 

Geef een reactie