Accommodatie aan de Lot

Er zijn verschillende manier om de rivier de lot te bevissen, één die algemeen bekend is, is het initiatief van Piet vogel met `Soul off The Lot`. Je verblijft dan op een boot met twee slaapplekken. een voordeel is dat je altijd kan vissen waar de vis zich bevind (als je ze kan vinden).

Natuurlijk kan je ook op zoek gaan naar een plek waar je je bivy kan en mag opzetten aan de nachtviszone en vandaar vissen. Wil je echter meer dan zijn er verschillende accommodaties te vinden aan de rivier. Er zijn er een aantal bekend maar ook een paar pareltjes die wat minder bekend zijn. Maar daar gaat verandering in komen.

Via fransekarpers is het mogelijk om twee top accommodaties aan de lot te boeken waarbij eentje alles heeft wat een vakantie nodig heeft.

Zo is daar het mooie La Victoire midden in Fumel en aan de nachtviszone van de Lot. Doordat het in Fumel ligt zijn restaurantjes en winkels binnen loopafstand. La Victoire bied plek aan 6 personen en heeft vanuit alle slaapkamers uitzicht op de rivier. Er zijn verschillende terrassen op verschillende niveaus. De Nederlandse eigenaren wonen naast je vakantieverblijf. De opening is voorzien voor Mei 2019 en er is een roeiboot beschikbaar met eigen aanlegplaats.

Wil je nog meer luxe, kijk dan eens naar de accommodatie in Alblas, hier is de boot voorzien van een dieptemeter met fishfinder en een electro motor. Maar er is her nog meer, wat te denken van het zwembad met ligstoelen en parasols en een buitendouche. Je kan hier gewoon aan het zwembad zitten en je draadloze ontvanger registreert of je beet hebt. Wil je nachten vissen, geen probleem er is plek voor meerdere bivvy’s. ook dit huis bied plek aan 6 personen.

Kortom, op Fransekarpers zijn er twee toplocaties aan de nachtviszone  van de Lot te boeken. De vraag is niet of je luxe wil, maar hoeveel.

 

 

 

Geef een reactie