9 nieuwe meren bij Fransekarpers

Sinds het laatste bezoek aan Frankrijk heeft Fransekarpers hard gewerkt om alle nieuwe meren die ze mogen vertegenwoordigen met ingang van heden online te zetten.

Er zitten een aantal meren bij met een accommodatie zoals hernaast het mooie Willow lake met een accommodatie voor zes personen.

Willow lake heeft een bestand om van te watertanden met een aantal zware vissen erop. Hier vissen is een luxe vakantie.

Maar er is meer

 

Wat te denken van oakview? Lekker genieten van een ontbijtje, bbq of gewoon een kopje koffie bij mooi weer in de schaduw onder de overkapping en bij slecht weer droog onder de overkapping.

En uw hengels, gewoon in het water op 30 meter afstand. De accommodatie op Oakview bied plaats aan vier personen en het water heeft karper tot 23,6 kg voortgebracht. In het water ligt nog een eiland, en dat is altijd favoriet bij de vissers die hier naar toe komen of zijn geweest.

 

 

Fransekarpers is trots

Één van Frankrijks meest vooraanstaande viskwekers (Monsieur Bigot) heeft naast een grote viskwekerij ook nog een aantal meren die hij heeft opengesteld om te bevissen. Hij heeft Fransekarpers geselecteerd (terwijl er al vele collega’s die bemiddelen in visvakanties bij hem aan de poort hebben gestaan) als partner om de boekingen vanuit Nederland en België te verzorgen.

5.2 Ha met karper tot 29.8 kg

7 Ha met karper tot 26 kg en Meerval tot 47 kg

2 meren die u exclusief afhuurt met karper tot 23.5 kg en meerval tot 60 kg

1 Ha met karper tot 24 kg

2 meren met karper tot 24 kg en grote meerval

2 Ha met karper tot 28 kg

Samen met het mooie Claudette die we ook mochten toevoegen hebben we nu een uitgebreid aanbod van viswateren met of zonder accommodatie. We krijgen nog wel eens de opmerking dat onze wateren best prijzig zijn met een accommodatie. Voor gezinnen kan ik me dat voorstellen, maar voor twee of drie vrienden valt de prijs per hoofd best wel mee.

Aantal wateren bij Fransekarpers

Geef een reactie