4 nieuwe meren met accommodatie bij Fransekarpers

Fransekarpers heeft nieuws. Met het toevoegen van 4 nieuwe meren met een accommodatie is het aantal meren met een accommodatie op 28 gekomen.

Een mooi aantal waarbij we niet uitgaan van kwantiteit maar kwaliteit. Ieder meer en accommodatie heeft zijn eigen eigenschappen, zo hebben we nu 2 meren toegevoegd die perfect zijn voor gezinnen (of zelfs twee gezinnen in één accommodatie). Beide meren zijn goed voor 8 personen waarbij eentje eventueel met 10 personen ook mogelijk is.

Nu is het niet zo dat hier eenzelfde aantal zal kunnen vissen maar voor ieder is er wat te doen op bij deze ruime en luxe accommodaties.

Naast vissen, kan er volop gesport worden, van voetbal, basketbal tot snooker en darts. Speel je liever op een spelcomputer, Xbox360 en Wii is ook een optie.

Naast dit soort luxe verblijven voor het hele gezin waar voor een ieder wat wils is, hebben we ook een aantal accommodaties die alleen op het vissen gericht zijn. De accommodaties zijn wat soberder en wat er zijn wat minder voorzieningen. Het is maar net waar de behoefte van het gezelschap ligt.

Bijzonder verblijf

Één van de nieuwe meren heeft als verblijf een omgebouwd goederen treinstel uit circa 1930. Dit treinstel blijft lekker koel in de warme maanden omdat hij goed geisoleerd  is, in zijn vorige leven werd hij gebruikt voor het vervoer van voedingsmiddelen.

Nu in zijn tweede leven is hij omgebouwd tot een leuk verblijf op 5 meter van de waterkant.

Of u nu kiest voor een verblijf in een trein, een blokhut, sta-caravan of boerderij van bijna 300 jaar oud, alle accommodaties hebben hun eigen sfeer.

Wist u trouwens dat we u tegen enorm scherpe prijzen ook stap kunnen sturen met kwaliteitsaas van lot-baits

Naast dat lot-baits aas heeft kunt u ook eens kijken naar de goedkope end-tackle van Sedo tackle op deze site.

 

Zelf eens een kijkje nemen?

Wilt u zelf eens een kijkje nemen op Fransekarpers?

We hebben op onze website al keurig een indeling gemaakt zodat u door de bomen het bos blijft zien.

We hebben ons aanbod ingedeeld in 3 rubrieken:

  1.  Meren met een accommodatie
  2. Accommodaties direct aan de nachtviszone van de rivier de lot
  3. Meren zonder accommodatie (lekker ouderwets bivvyvissen)

Grote van de meren

We horen nog wel eens dat we alleen maar kleine meren hebben en daar kiezen we ook bewust voor.

In het verleden hebben we zelf te vaak meegemaakt dat het tussen de verschillende vissers niet lekker zat. Net zoals aan openbaar water hebben we afgunst gezien. We hebben gezien dat grenzen waar je mocht vissen werden opgezocht en overschreden. Daarom kiezen we voor wat kleinere tot kleine meren waar nagenoeg iedereen zijn vissen kan vangen en velen een persoonlijk best kan scoren als het mee zit. Het is immers vakantie en tijdens vakantie wil je toch geen ergenis hebben over andere vissers?

Wie graag naar een betaalwater gaat waar veel verschillende groepen zitten is bij Fransekarpers aan het verkeerde adres. Zijn daarom onze vissen kleiner dan elders?

Vast wel op een aantal wateren, maar vaak maken de aantallen dit meer dan goed. Maar er zitten een aantal wateren tussen met enorm zware karper. En laten we eerlijk zijn op een water van pakweg 1.5 Hectare zit je toch altijd dichter op die 25 tot 30 kg vis dan op een water van 60 Hectare.

Natuurlijk is het vangen van deze vis weer iets compleet anders.

Mogelijk helpt het om met ons aas aan de gang te gaan, op de meeste wateren heeft u hier een voorsprong mee omdat er eerder of soms zelf vaak mee gevist is. Dit helpt altijd om de vis op het aas te krijgen!

Klik op de afbeelding en u kunt zich inschrijven op de nieuwsbrief van lot-baits en ontvangt direct een kortingskode in uw mailbox

Kijk ook eens op lot-baits, ook als u niet met Fransekarpers op stap gaat hebben we scherpe prijzen.

Indien u zich inschrijft op de nieuwsbrief van lot-baits ontvangt u onmiddelijk een kortingskode in uw mailbox welke recht geeft op 10% korting op uw eerste bestelling van Sedo Endtackle

Geef een reactie