Vandaag Tagliatelle met vis (voor de liefhebbers)

We hebben al een tijdje geen recept met geplaatst in de rubriek food voor vissers. Vandaag een nieuw en lekker recept aan de waterkant om de inwendige mens te voorzien de vissen hebben we immers al gevoerd, nu ons zelf.

We hebben het nodig:

  • Tagliatellepittige-rode-pesto
  • Tomaten (of blikje tomatenblokjes)
  • Gerookte zalmsnippers
  • Blikje tonijn
  • Rode pesto
  • Geraspte kaas
  • Potje spinazie

Kook de tagliatelle zoals op de verpakking aangegeven, snij in de tussentijd de tomaten in bokjes.

Als de tagliatelle gekookt is moet je hem afgieten, gooi er lekker wat zout en peper overheen en roer vervolgens de zalmsnippers, tonijn, pesto en spinazie overheen. Laat dit alles lekker warm worden.

Als het warm is dan kan de geraspte kaas er overheen.

En het is alweer klaar, en dat alles in één pannetje!

Eet smakelijk en veel succes met de afwas.

Geef een reactie