karperrigs.nl

karperrigs

Karperrigs is een jong en enthousiast bedrijf gevestigd in Zoetermeer maar actief via een webshop.

in eerste instantie richt karperrigs zich op het verkopen van kant en klaar rigs, we kunnen niets anders zeggen dan dat karperrigs een ruim assortiment heeft.

Het assortiment is momenteel ruim 150 verschillende soorten rigs en hierbij is grote keuze mogelijkheid in haakmaat, weerhaakloos of juist niet, materiaalsoort waarvan de rig geknoopt wordt en nog veel meer.Als voorbeeld nemen we even de mogelijkheden door van de “snowmanrig”.

  • 5 verschillende haakkeuzes!
  • 3 verschillende hairkeuzes!
  • 7 verschillende materiaalkeuzes!
  • 2 verschillende montagekeuzes!

Dit houdt dus in dat je alleen al de snowmanrig in 210 verschillende uitvoeringen kan krijgen. Hier stoppen we dan ook met het beschrijven van de mogelijkheden van de rigs van karperrigs, dit voobeeld moet duidelijk genoeg zijn over de klantgerichtheid van karperrigs.

Indien je even niet weet welke rig te kiezen dan kan je Bastiaan altijd benaderen met het verzoek om een passend advies te krijgen.

De verzendkosten zijn bij een order boven de 25 Euro gratis, onder dit orderbedrag betaal je 1 Euro en 95 cent verzendkosten.

VOORDELEN VAN KANT EN KLARE KARPER ONDERLIJNEN

  • Na een lijnbreuk of het constateren van een botte haak kan je direct een nieuwe onderlijn gebruiken, en dus geen tijd verliezen met het knopen van een nieuwe rig waardoor je de hengel weer snel kunt inleggen.
  • Het knopen van een nieuwe onderlijn aan de waterkant is soms een hele uitdaging. Bijvoorbeeld als het pikdonker is, je geen krimpkous kunt stomen, je andere hengel ook gaat, je geen ruimte hebt, etc.
  • Voor veel karper onderlijnen zijn specifieke producten nodig, dus om één onderlijn te kunnen testen zal je vaak meerdere dure producten moeten kopen waarvan je maar één product of klein stukje materiaal nodig hebt om de karper onderlijn te kunnen uitproberen.
klik op de banner om naar de website te gaan
klik op de banner om naar de website te gaan

 

Geef een reactie