Nieuw het Engelse merk SSP Baits

Een nieuwe jonge speler op de aas markt is het Engelse SSP baits. Onder het zelfde merk is SSP al lange tijd bekent als marktleider is sport-energie repen voor met name golfers. De producten worden door vele professionele sporters over de hele wereld gebruikt.

SSP heeft de stap naar aas gemaakt en bied een breed gamma aan producten die uitgekiend zijn en complementair aan elkaar zijn.

De filosofie is dat dezelfde menselijke kwaliteits ingrediënten moeten worden gebruikt

om een hoogwaardige bron van voedsel te produceren voor de vis (karper/brasem/Meerval/barbeel). Door deze producten in aas te verwerken wordt aas naar het volgende niveau getild.

De range die nu ontwikkeld is heet “PERFORMANCE” en is dus gebaseerd op ingrediënten die ook (deels) worden verwerkt in de energie repen.

ssp

De boilie heet SYstem-X en is te verkrijgen in Diepvries en shelf-life.

De bol is verfijnd met melkeiwitten, ingrediënten die bij mens en koi worden gebruikt en met behulp van geavanceerde technologie worden er constant aminozuren vrijgegeven. Tevens is de bol verrijkt met 15 essentiële oliën, vismeel, oplosbare eiwitten en afgewerkt met een noten aroma. Vanzelfsprekend zijn de gebruikte ingrediënten altijd vers en wordt de boilie niet gekookt maar gestoomd.

De bol is verkrijgbaar in twee maten 15mm en 18mm, en twee kleurvarianten, Dark Beige of Gravel Silt.

De structuur
De structuur

 

Naat de boilie zijn er pellets in 3 maten verkrijgbaar die langzaam afbreken, groundbait, pop ups en nog veel meer.

Geef een reactie