Krill Krill Krill

Krill is al ingredient niet (meer) weg te denken in de hedendaagse boilies. Krill is een ongewerveld schaaldiertje welke in elke oceaan voor komt. De krill is verwant aan de garnaal en aan de kreeftachrige.

De naam komt uit het Noors waar heteen term is is voor vislarven. Tot  zover de wetenswaardigheden.

Krill is een niet weg te denken ingredient bij het berreiden van boilies en de vangkracht is enorm. Natuurlijk heb je Krill en Krill in vele kwaliteiten maar de beste wordt in onze ogen gebruikt door Northern Baits.

Of zoals ik iemand eens heb horen zeggen “ik ben gek op de krill van Northern Baits” en dat gaat ook op voor de schrijver van dit artikeltje.

In mijn ogen absoluut de beste krill boilie die te krijgen is.

Verkrijgbaarheid in Nedrland.

Northern Baits is niet heel goed verkrijgbaar in Nerderland, zover ik weet wordt het verkocht bij derenspeciaalzaak vd Vaart in Woerden en is het verkrijgbaar bij de webshop lot-baits

 Bij Lot-baits kan het zowel afgehaald worden als kan er verzonden worden.

Lot-Baits heeft altijd van deze soort voorraad liggen in de 4.5 kg verpakking in verschillende diameters. Daarnaast heeft lot-baits een leuke staffel korting op de toch al scherpe prijzen. Waarom niet eens zelf proberen om u  te overtuigen van de vangkracht van dit aasje?

 

 

Op elke buitenlandse trip is dit aasje de eerste die gepakt wordt en menig vis is hier al op gevangen.
Rene
karper-krant

Geef een reactie